Lattia-asennus

Kätevät lattia-asennukset TRT Rakennukselta. Palvelemme joustavasti Jyväskylän seudulla.

Ota yhteyttä

Kun tarvitset kokenutta lattia-asennuksen tekijää, ota yhteyttä meihin! Asennamme laminaatit, parketit, vinyylit sekä laattalattiat. Panostamme kaikissa lattia-asennuksissa huoliteltuun työnjälkeen.

Palveluihimme kuuluvat myös kylpyhuoneremontit ja keittiöremontit sekä maalaus- ja tapetointityöt.

Lattia-asennukset kokonaisvaltaisesti

Kun tilaat ammattilaisen hoitamaan lattia-asennuksen, voit olla varma korkealaatuisesta lopputuloksesta. Teemme lattia-asennukset nopeasti ja varmasti. Ennen uuden lattian asennusta kannattaa vanhat materiaalit, kuten muovimatot, poistaa. Teemme tarvittaessa myös vanhojen pinnoitteiden poiston sekä pohjien tasoitusta ennen asennustöitä.

 

Käytössämme on alan parhaimmat työvälineet, jotka takaavat sujuvan työskentelyn kohteessa kuin kohteessa. Voit siis luottaa osaavaan työskentelyymme ja upeaan lopputulokseen.

 

Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä lattia-asennuksista, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Yhteystietoihin

Parketti vai laminaatti?

Mietitkö uudeksi lattiamateriaaliksi laminaattia tai parkettia? Autamme sinua mielellämme sinulle sopivan lattian valinnassa. Vaikka laminaatti on edullisempi lattiamateriaali kuin parketti, se tunnetaan kestävyydestään ja tyylikkyydestään. Lattiapinnoitteen voimme asentaa ongelmitta vanhan lattiasi päälle. Laminaatti ei kestä hiomista, mutta se säilyttää kauniin värinsä ja pintansa pitkään. Kaiken lisäksi laminaattilattian asennus on erittäin nopeaa.

 

Parketti puolestaan on aina klassisen kaunis ja tilaan kuin tilaan sopiva. Puu tuo ainutlaatuista tunnelmaa ja luonnollisuutta kotiisi. Teemme parkettilattian asennuksen osaavasti, pitkää työkokemustamme käyttäen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Asiakaslähtöistä palvelua

Panostamme aina asiakaslähtöiseen palveluun. Kuuntelemme tarkkaan tarpeitasi ja toiveitasi. Tutustumme mielellämme etukäteen työnkohteisiimme, jotta voimme suunnitella ja aikatauluttaa eri työvaiheet tarkasti.

 

Palvelumme on kokonaisvaltaista. Se alkaa yksityiskohtaisella suunnittelulla ja päättyy loppusiivoukseen. Esimerkiksi lattia-asennuksien jälkeen viemme kaikki asennustöistä aiheutuneet jätteet pois ja jätämme työskentelyalueemme siistiksi.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Tiesitkö, että lattia-asennuksista voit saada kotitalousvähennystä? Kotitalousvähennys tarkoittaa helpotusta veroihin, ja sitä voit saada, kun ostat esimerkiksi asunnon remonttitöitä kotiisi tai vapaa-ajan asunnollesi. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen.

Lue lisää