Maalaustyöt

Mallikkaat maalaustyöt TRT Rakennukselta. Palvelemme yksityisiä ja yrityksiä Jyväskylän seudulla.

Ota yhteyttä

Kun etsit luotettavasti palvelevaa ammattilaista toteuttamaan tapetointia tai maalaustöitä, ota yhteyttä meihin! Palvelumme on joustavaa ja asiakaslähtöistä.

Maalaustyöt sisällä ja ulkona

Meiltä onnistuu laadukkaat maalaustyöt niin sisällä kuin ulkonakin. Maalaamme seinät, katot ja lattiat tarpeidesi mukaan. Teemme kaikenlaiset maalaustyöt sujuvasti, eivätkä ne häiritse millään tavalla asumistasi.

 

Kun annat ammattilaisen maalata kotisi seinät, katot tai lattiat, saat nopeasti ja helposti uutta ilmettä sisätiloihin. Uudet maalipinnat tuovat raikkautta niin pieneen kuin isoonkin tilaan. Vaaleilla väreillä saadaan pieniin ja ahtaisiin tiloihin valoisuutta. Tummemmilla värisävyillä luodaan lämminhenkistä tunnelmaa.

 

Työskentelemme viimeisteltyyn työnjälkeen panostaen. Vaikka toteutamme maalaustyöt nopeasti, emme koskaan tingi korkealaatuisesta lopputuloksesta.

Kerromme mielellämme lisää maalaustöistämme ja teemme sinulle hyvän tarjouksen!

Ota yhteyttä

Tapetoinnit tarkasti

Tapetoinnit vaativat aikaa ja osaamista. Siksi on järkevintä antaa tapetoinnit asiantuntijan hoidettaviksi. Kun Keski-Suomen TRT Rakennus Oy toteuttaa tapetoinnit, tulevat ne heti kerralla kuntoon. 

Poistamme ensin vanhat tapetit ja teemme ylitasoituksen tarpeen mukaan. Käytämme ajanmukaisia työvälineitä ja -menetelmiä niin pienissä kuin suurissakin tapetoinneissa. Näin lopputuloksesta saadaan mitä parhain.

 

Seinien ylitasoitus ennen tapetointia on syytä tehdä silloin, kun seinissä on esimerkiksi niin paljon paikattavaa, ettei yksittäisiä paikkauksia kannata tehdä. Ylitasoituksessa levitämme seinään ensin tasoitusaineen pariin kertaan. Kun se on kuivunut, hiomme vielä seinän. Hionnan jälkeen seinä on valmis tapetoinnille.

 

Tapetoinnit hoidamme näppärästi myös asumisen aikana. Työskentelemme ripeästi urakan alusta loppuun asti.

Lue lisää

Tiesitkö, että tapetoinnista voit saada kotitalousvähennystä? 

Kotitalousvähennys tarkoittaa helpotusta veroihin. Sitä voit saada, kun ostat esimerkiksi asunnon remonttitöitä – kuten tapetointia – kotiisi tai vapaa-ajan asunnollesi. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen.

Lue lisää

Muut palvelumme

Keski-Suomen TRT Rakennus Oy:n monipuolisiin palveluihin kuuluvat maalaustöiden lisäksi myös kylpyhuoneremontit ja keittiöremontit sekä lattia-asennukset. Räätälöimme palvelumme joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan. Palvelemme Jyväskylän seudulla.

Ota yhteyttä